Lyftarens guide till viktminskning

Onlinetjänst

Detta ingår i viktminskningsprogrammet:

  • Individuellt träningsprogram
  • Instruktioner, bilder och video
  • Kostråd
  • Personlig coachning online
  • Uppföljning varje vecka

Lyftarens guide till viktminskning är ett viktminskningsprogram som anpassas efter dina individuella förutsättningar och behov. Förutom det individuella viktminskningsprogrammet får du coaching på vägen under hela resans gång samt täta uppföljningar och kostråd.

Det är många faktorer som påverkar huruvida vi får de resultat vi vill ha eller inte. En viktig faktor till en hälsosam och långsiktig viktminskning är att programmet du följer är uppbyggt så att träningen ökar stegvis efter dina behov. Grunden ska byggas med utgång från dina förutsättningar, dina mål, den tid du har. Det är lyftarens guide till DIN viktminskning och jag garanterar att du kommer få resultat.

1 veckor – 300 sek inkl.moms

2 veckor – 600 sek inkl.moms

6 veckor – 1350 sek inkl.moms

8 veckor – 1800 sek inkl.moms

Idag mår jag jättebra, gått ner två storlekar. Orkar träna mer och träningen har blivit nu en livsstil där jag försöker träna innan eller efter skolan. Armarna har blivit mindre och även magen, ben och rumpan vilket jag är jätte nöjd.

Sara Fasel

PT byIDRIS är verkligen mån om att hjälpa dig att nå dina mål. Han är alltid uppmuntrande även när han ställer krav på dig. Han lyssnade till mina önskemål om vad för slags träning jag var ute efter

Marius Wenneson

Vad ingår i tjänsten?

Individuellt träningsprogram

Ett individuellt träningsprogram för viktminskning som är anpassat efter just dig och dina mål. Träningsprogrammet tar hänsyn till hur din vardag ser ut för att sätta realistiska mål. Fokus kommer att ligga på kvalitén i ditt träningsprogram i form av vilka övningar som väljs ut, till din grundnivå, antal repetitioner samt vilodagar. Programmet kommer att bestå av både styrke- och konditionsträning.

Instruktioner

Träningsprogrammet kommer att bestå av ett antal övningar med olika svårighetsgrad. Därför finns det instruktioner till varje övning i programmet. Instruktionerna består av bild och text som visar och beskriver hur du ska utföra de olika momenten i varje övning samt vad som är viktigt att tänka på. Video kommer endast att ges med övningar som består av många moment och är svåra att utföra på rätt sätt. Vill du ha en av dina övningar filmad? Kontakta mig så löser vi det kostnadsfritt. Allt detta för att undvika skador och för att ge dig förutsättningar att använda rätt teknik i varje övning.

Kostråd

För att uppnå dina mål med träningen kommer du att eventuellt behöva ändra dina kostvanor. Kosten går hand i hand med träningen i programmet för att du ska få resultat. Därför medföljer en kostguide som ger tips och rekommendationer på vad du ska äta samt sluta äta. Det kommer att vara upp till dig att göra dessa förändringar i dina kostvanor.

Personlig coaching

Jag din personliga tränare kommer att motivera dig till att fullfölja träningsprogrammet så att du når dina mål. Du har möjlighet att ställa frågor till mig, få tips och råd om din träning, få önskade justeringar av övningar i ditt träningsprogram. Allt detta får du online och jag garanterar dig svar inom 24 timmar från det att du skickat in det du vill ha hjälp med.

Det ska vara roligt att träna

Om du efter att provat de olika övningarna vill byta ut något moment som du tycker är tråkigt eller för svårt så redigerar jag programmet kostnadsfritt. Det är viktigt att du trivs med det du gör.

Uppföljning

Vi kommer att ha kontakt en gång i veckan för uppföljning av din träning. Då har jag möjlighet att ställa frågor kring din träning och besvara dina frågor eller funderingar som du stött på under veckan. Därför finns jag vid din sida hela vägen till ditt mål och din dröm vikt. Utgå från dig själv och gör din egen viktresa.

Kontakta mig gärna