Cecilia L, 24

Börja Träna Online

Bakgrund

Jag hade under en längre period tränat på elitnivå vilket motsvarade mellan 11-13 pass i veckan. När jag slutade med den idrotten jag höll på med och började studera på universitet prioriterade jag inte träningen lika högt längre, mest på grund av tidsbrist. Jag tappade mer och mer av den fysik jag byggt upp under många år, och varje gång jag försökte återuppta träningen satte jag för höga krav på mig själv. Det resulterade i att jag snabbt tröttnade och jag fick då ingen kontinuitet på träningen.

Kom du igång med träningen?

Jag igång igen eftersom du anpassade passen efter min dåvarande nivå. Jag har sedan ett år tillbaka tränat regelbundet, 3-4 dagar i veckan och känner stor skillnad. Min kondition har förbättras samt att min kropp har förändrats, vilket också var mitt mål. Jag är också piggare vilket påverkar min vardag positivt och bidrar till att jag fortfarande har motivation för träning. Idag skulle jag inte kunna tänka mig ett stillasittande liv.

Övriga tankar som du vill dela med dig?

Tack vare att du tog sin tid och skapade ett träningsprogram specifikt för mig så gav det mig motivation att fortsätta. Idris ser till individens kapacitet och anpassar träningen efter egen förmåga, precis som man vill att ens PT ska göra. Då han själv brinner för att träna smittar denna entusiasm av sig, jag rekommendera tjänsten utan tvekan.

 

Cissi är helt slut efter ett hård träningspass
Cissi är helt slut efter ett hård träningspass