Om PT byIDRIS

Lic. Personlig tränare

Behovet av personliga tränare ökar i takt med att människor inser hur viktigt det är med träning och hälsa. Att investera i sig själv är för många en självklarhet men att komma igång med träningen kan vara jobbigt i början och då är det bra att man kan få hjälp med stöd och motivation av en personlig tränare. Alla har olika syfte med sin träning, från att komma igång och må bra till att gå ner i vikt och få en fast kropp. Oavsett i vilket syfte man tränar är det viktigt att man får en stabil grund för att undvika skador.

Innan webbsidan startades så funderade jag på vad jag skulle göra med all den kunskap och erfarenhet som jag har om träning. Min kunskap och erfarenhet har jag fått utifrån min egen träningsresa samt olika utbildningar.

Efter samtal med en rådgivare så bestämde jag att starta denna webbsida som gör att jag får möjlighet att hjälpa och inspirera andra människor. Har hjälpt 100-tals människor under senaste åren med att; gå ner i vikt, att komma igång med sin träning samt teknikutveckling. Du behöver självklart inte ha en PT och betala för 6 veckors viktminskningsprogram, du kan lika gärna gå till gymmet och träna själv. Men för att nå dina mål och träna rätt utan att skada dig behöver du en tydlig plan, stöd, instruktioner och motivation som kommer vara grunden för att få ut så mycket som möjligt av din träning och nå dina mål.

Att ha en tydlig plan som är målinriktad är viktigt för att du ska nå de livsstilsförändringar som du vill åstadkomma. Träning är någonting som påverkar vår hälsa i stor utsträckning. Att investera i vår hälsa är det bästa vi kan göra då det är de viktigaste vi har och är ofta avgörande för hur vi mår och känner oss.

De flesta människor behöver inspiration för att kämpa därför finns en ”Inspirationsblogg” flik som är till för dig. I fliken ”Tjänster” finns för nuvarande Lyftarens guide till viktminskning, Börja Träna Online , Tyngdlyftning och Meet and Workout
För att göra en lång historia kort och ge er en bild av vem jag är. Jag har tränat olympisk lyftning (tyngdlyftning), brottning, boxning och fotboll. Tyngdlyftningen är den sport som jag ägnat mig åt i 9 års tid. Det kräver en hel del teknikträning för att kunna lyfta en massa vikt över huvudet på podiet. Förutom tekniken har jag ständigt tränat på att stärka mig själv mentalt för att utmana och utvecklas i min träning. Min karriär har byggts upp på att jag hela tiden har haft mål som jag kämpat för. Jag har oftast haft långsiktiga mål med delmål på vägen för att nå de resultat som jag strävat efter och även lyckats med. Mina meriter är SM guld, silver och brons. Brons på Nordiskamästerskapet med landslaget. Guld och silver på Svealandsmästerskapet med mera.

Utbildningar:

  • Licensierad personlig tränare (via The Academy, 2014)
  • Utbildad gyminstruktör (2011)
  • Steg 1 utbildad för tränare inom tyngdlyftning (2010)

Våga ta första steget...